Kouzelný Advent v Paříži, vše v ceně, hotel, snídaně, doprava, průvodce - Poznávací zájezdy

Kouzelný Advent v Paříži, vše v ceně, hotel, snídaně, doprava, průvodce

ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
strava: snídaněstrava: snídaně
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 2 490 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Zažijte kouzelnou atmosféru adventu v Paříži, krásně vyzdobené centrum, vánoční trhy s místními lahůdkami i sváteční náladu u katedrály Notre Dame a další světově známé pamětihodnosti Paříže v tomto jedinečném předvánočním čase.

Pro děti až do 14 let další sleva v objednávce.

Vše v ceně, ubytování v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce a doprava zájezdovým autobusem, nástupy po trase přes celou ČR z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov BEZ JAKÉHOKOLIV PŘÍPLATKU.

Poznávací zájezd do Paříže - navštívíte a zažijete to nejlepší co Paříž svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti, Notre Dame a další skvosty.

Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, zažít francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.

V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.

Co Vám na našich zájezdech nabízíme:

KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ v pěkném hotelu**+ se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.
Program zájezdu může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3€ za přejezd.

Informativní ceny vstupů:
Eifelova věž: 2. patro pěšky 6 euro, 2. patro výtahem 9 euro, 3. patro výtahem 17 euro
Vítězný oblouk: zdarma do 25 let (9,50 euro), Louvre: zdarma do 25 let (15 euro), Musée d´Orsay: zdarma do 25 let (9 euro), Centre Pompidou: zdarma do 25 let (11 euro), Invalidovna: zdarma do 25 let (9,50 euro), Musee Grevin (muzeum voskových figurín) 24,50 euro, studenti 21,50 euro, do 14 let 17,50 euro, Tour Montparnasse 15 euro, 16-20 let 11,70 euro, do 15 let 9,20 euro, plavba po Seině 14 euro.

Cena zahrnuje

  • doprava
  • přepravní poplatky
  • 1x ubytování nový hotel F1
  • pojištění CK
  • profesionální průvodce

Cena nezahrnuje

  • snídaně 125,- Kč / 1 snídaně
  • kapesné, vstupy cca 35 Euro
  • pojištění léčebných výloh 27,- Kč/os./den

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy (dopoledne), FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha (17.hod.), Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst. VŠECHNA NÁSTUPNÍ MÍSTA JSOU BEZ PŘÍPLATKU!
Doprava: je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis nebo obdobný, poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den, přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Poznávací program v Paříži - první den.
Příjezd do Paříže v ranních hodinách, prohlídka centra s adventní atmosférou, vánoční dekorace, miliony žárovek, kilometry vyzdobených ulic světelnými řetězy a „Sapin de Noël“, historické centrum na ostrově La Cité - majestátní Notre Dame, 800 let stará gotická katedrála, proslavená románem Victora Huga "Zvoník u matky boží", Prefektura, Justiční palác, Pařížská radnice, centrum Pompidou, Les Halles s kouzelnou světelnou výzdobou, Královský palác, čtvrť Opera s chrámem Madeleine. Ve večerních hodinách odjezd do hotelu na ubytování. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
3. den: Poznávací program v Paříži, druhý den.
Adventní atmosféra Paříže, Invalidovna, dominanta města Eiffelova věž s vánočním dekorem, náměstí Trocadero, Vítězný oblouk, svátečně vyzdobená třída Champs Elysées,, vánoční trhy, náměstí Svornosti (Place de la Concorde), svařené víno (vin chaud) pečené kaštany nebo symbol francouzských vánoc - piškotová roláda ve tvaru polínka. Projížďka lodí po Seině s neobvyklým pohledem na pařížské památky (fakultativně). Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den.