Krásy Amsterdamu, Zaanse Schans, Den Haag a Madurodam, poznávací zájezd - Poznávací zájezdy

Krásy Amsterdamu, Zaanse Schans, Den Haag a Madurodam, poznávací zájezd

ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
strava: snídaněstrava: snídaně
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 2 990 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Poznávací zájezd do Holandska - země unikátních památek a přírodních krás, na kterém zažijete:

KRÁSY AMSTERODAMU s vodními kanály, úžasnými pamětihodnostmi, architekturou a unikátními muzei s díly slavných mistrů, ale také proslulou Čtvrť červených luceren, brusírnu diamantů nebo projížďku lodí po Grachtech (kanálech), kterými je Amsterdam protkaný.

PROHLÍDKU UNIKÁTNÍHO SKANZENU ZAANSE SCHANS s větrnými mlýny a množstvím starobylých budov z různých koutů Holandska, včetně sýrárny, kde si můžete zakoupit proslulé lahodné holandské sýry.

NÁVŠTĚVU ÚCHVATNÉHO DEN HAAGU A MINIATURPARKU MADURODAM s věrnými modely těch největších turistických atrakcí celého Holandska

UBYTOVÁNÍ V HOTELU**+ se SNÍDANĚMI, ZKUŠENÝ PRŮVODCE a DOPRAVA POHODLNÝM AUTOBUSEM s klimatizací, toaletou a občerstvením.

Co Vám dále na našich zájezdech nabízíme:

UBYTOVÁNÍ v hotelu se SNÍDANĚMI

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

Poznáte historický skanzen Zaanse Schans, který je obrazem Holandska 17. a 18. století, legendární Amsterdam - nizozemské Benátky, Den Haag a Madurodam s miniaturními modely pamětihodností celého Holandska, větrné mlýny, lahodné sýry, nádherné diamanty či unikátní umělecká díla světových mistrů.

Slevy

  • Sleva First Minute!

Cena zahrnuje

  • dopravu zájezdovým autobusem
  • přepravní poplatky
  • 1x ubytování v hotelu**+
  • pokoje s vlastním příslušenstvím
  • 1x snídaně v hotelu
  • služby zkušeného průvodce
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • 2€ místní poplatek (vybere hromadně průvodce)
  • kapesné dle vlastního uvážení, vstupy dle zájmu
  • doporučujeme fakultativně 40€ celkem na Keukenhof, výlet lodí po Amsterdau a věž Euromast
  • pojištění léčebných výloh od 27,- Kč/os./den

Výlety

  • Dle programu

Stravování: snídaně

Bufetové snídaně v hotelu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK.
Doprava je realizována zájezdovými autokary s klimatizací, toaletou a občerstvením.

Ubytování: hotel **+

UBYTOVÁNÍ 1 NOC v hotelu**+ dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím na pokoji (vlastní koupelna a toaleta), popř. třílůžkové pokoje na vyžádání.

Program zájezdu

1. den: PONDĚLÍ 3.7.
v odpoledních hodinách odjezd z ČR, nástupy z Ostravy (kolem 15.hod.) směrem do Olomouce, Brna, Prahy.
2. den: ÚTERÝ 4.7. Prohlídka skanzenu Zaansee Schans s větrnými mlýny, typickými holandskými domy, ukázkou výroby dřeváků a sýrů, které si zde můžete zakoupit. Celodenní prohlídka Amsterdamu s průvodcem i osobní volno, 1. část, prohlídka unikátních architektonických skvostů, možnost návštěvy Rijksmusea proslulého především díly holandských mistrů, návštěva květinového trhu, blešího trhu, možnost projížďky lodí po kanálech, tzv. grachtech, návštěva brusírny diamantů, atd. Přejezd na ubytování a nocleh v hotelu. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
3. den: STŘEDA 5.7.
Snídaně v hotelu, odjezd do Den Haagu, prohlídka tohoto úchvatného sídla oficiálních budov a velvyslanectví s návštěvou Madurodamu - unikátního miniaturparku s věrnými modely těch nejznámějších a nejzajímavějších staveb a pamětihodností celého Nizozemí. Prohlídka Amsterdamu s průvodcem i osobní volno, 2. část, prohlídka unikátních architektonických skvostů, možnost návštěvy Rijksmusea proslulého především díly holandských mistrů, návštěva květinového trhu, blešího trhu, možnost projížďky lodí po kanálech, tzv. grachtech, návštěva brusírny diamantů, atd. Odjezd z Amsterodamu ve večerních hodinách. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
4. den: ČTVRTEK 6.7.
Příjezd do ČR, výstupy po trase přes den.