Amsterdam, Delft a Rotterdam - Poznávací zájezdy

Amsterdam, Delft a Rotterdam

ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
strava: snídaněstrava: snídaně
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 4 890 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Poznejte to nejlepší z Amsterdamu, unikátní památky a zajímavá místa "Benátek severu", či "Města na vodě, protkaného vodními kanály, kde i ty nejmenší domy stojí na stovkách smrkových kůlů.

Skvělými zážitky jsou plavba lodí po Grachtech (vodních kanálech), exkurze v brusírně diamantů, návštěvy muzeí, pouliční trhy i návštěvy zdejších barů a kaváren, kterých lze napočítat přes patnáct set.

Amsterdam si Vás získá svými kontrasty - rušnými náměstími, jako Dam, živými ulicemi, jako Damstraat i klidnými zákoutími, jako Begijnhof s krásným nádvořím, lemovaným úzkými domy ze 17. století s nejstarším dochovaným dřevěným domem, i nejmodernějšími stavbami, včetně Muzea vědy a techniky, jehož budova připomíná loď s přídí 30 metrů nad hladinou řeky a kontrastně působí i proslulá Čtvrť červených luceren.

Amsterdam je proslulý také světoznámými muzei, jako jsou Rijksmuzeum nebo Muzeum Van Gogha, kde lze strávit hodiny mezi díly tohoto geniálního umělce, ale dalších mistrů, obdivovat můžete vznešené interiéry Královského paláce a v Domě Anny Frankové se seznámíte s tragickou historií židovské rodiny během války.

ROTTERDAM je druhé největší město Nizozemska, největší přístav Evropy, moderní město architektury.

Delft je město modře zdobené keramiky, s Univerzitou a mnoha historickými památkami. Slavný rodák malíř Jan Vermeer.

Co Vám na našich zájezdech nabízíme:

KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ v hotelích se snídaněmi a s vlastním sociálním příslušenstvím na pokoji.

ZKUŠENÉ PRŮVODCE, kladně hodnocené za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVU ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

Slevy

  • LAST MOMENT CENA!

Cena zahrnuje

  • dopravu pohodlným zájezdovým autobusem
  • ubytování v hotelu
  • pokoje s vlastním příslušenstvím
  • snídaně v hotelu
  • služby zkušeného průvodce
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • kapesné dle vlastního uvážení, vstupy dle zájmu
  • doporučujeme fakultativně 40-50€ celkem na výlet lodí po Amsterdamu, vstupy do muzeí
  • místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města - 15 €
  • pojištění léčebných výloh od 41,- Kč/os./den
  • Dárkový poukaz v PDF e-mailem zdarma, tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 99 Kč

Výlety

  • dle programu
  • výlet lodí po Amsterdamu (za příplatek)

Stravování: snídaně

Hotelová snídaně v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava, další místa na D1 po domluvě, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov.
Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK.
Doprava je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s klimatizací, toaletou a občerstvením.

Ubytování: hotel ***

Ubytování v pěkném Hotelu Campanile*** na jednu noc se snídaněmi, dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím na pokoji (vlastní koupelna, toaleta).

Program zájezdu

1. den: odjezdy z ČR přes den, nástupy po trase ze severní Moravy směrem do Olomouce, Brna, Prahy, Berouna, Plzně, Rozvadova.
2. den: příjezd do Amsterdamu Prohlídka Amsterdamu s průvodcem i osobní volno, prohlídka unikátních architektonických skvostů, náměstí Dam, možnost návštěvy Rijksmusea proslulého především díly holandských mistrů, návštěva květinového trhu, možnost projížďky lodí po kanálech, tzv. grachtech, návštěva brusírny diamantů, atd. Přejezd na ubytování a nocleh v hotelu.
3. den: snídaně v hotelu, odjezd do Delft, prohlídka historického města, osobní volno, možnost návštěvy muzea Jana Vermeera. Přesun do Rotterdamu, kde bude prohlídka města, budova Markthal, Erasmův most, Krychlové domy Kijk-Kubus, program s průvodcem, osobní volno. Odjezd z Rotterdamu ve večerních hodinách. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
4. den: příjezdy domů v Čechách v průběhu dopoledne a poledne, na Moravě v odpoledních hodinách.