Itálie Benátky karneval 2024 s výlety lodí na ostrovy Murano, Burano - Poznávací zájezdy

Itálie Benátky karneval 2024 s výlety lodí na ostrovy Murano, Burano

ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
strava: bez stravystrava: bez stravy
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 1 790 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Karneval Benátky 2024 First MINUTE
Zažijte světově proslulý Karneval v Benátkách 2024 na vlastní oči v jednom z nejromantičtějších míst na světě.

Benátky, jsou turistickým cílem mnoha poznávacích zájezdů po celý rok, v čase karnevalu se však stanou nejen turistickým středobodem Itálie, ale i celého světa, právě díky svému slavnému karnevalu. Na karneval v Benátkách 2024 přijede jako každoročně nespočet turistů ze všech koutů světa.

Poznávejte Benátky a jejich pamětihodnosti v netradiční karnevalové atmosféře. Budete svědky nevšední přehlídky dokonalých masek, karnevalového veselí, kulturního programu s představeními, koncerty a průvody.

Poznejte i další skvosty spjaté historií i unikátní kulturou Benátek - ostrovy Murano a Burano. Návštěva sklárny na ostrově Murano je opravdovým zážitkem.

Co Vám dále na našich zájezdech nabízíme:

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

A pokud budete chtít, tak Vás z karnevalového shonu vysvobodí některá z příjemných restaurací či kaváren, kterých je v Benátkách nepočítaně. Není nad příjemné posezení s Vašim nejbližším nebo s přáteli u šálku dobré kávy či pravého italského kapučína, navíc na tak romantickém místě jakým jsou Benátky.

Najděte si volný čas a prožijte ho v Benátkách s tím, kdo je Vašemu srdci nejbližší ...

Slevy

  • Pro seniory, juniory a děti dle cenové nabídky

Cena zahrnuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem (klima, toaleta, bar)
  • Služby zkušeného profesionálního průvodce
  • Zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • 30 € celodenní lodní lístek z Punta Sabbioni do Benátek a zpět, na ostrovy Murano a Burano (platí se průvodci v autobusu)
  • Doporučené kapesné 50 € (dle osobní potřeby)
  • Místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města
  • 37,- Kč/os./den pojištění léčebných výloh vč. storna
  • 550,- Kč obousměrný svoz Praha-Brno-Praha
  • Dárkový poukaz tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 99Kč

Výlety

  • Murano, Burano

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Odjezd z Ostravy v kolem 17.30 hod, nástupy po trase směr, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník n. Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno kolem 20.30 hod a Mikulov, transfer přes Rakousko. Odjezd z Prahy kolem 17.00 hod svozem do Brna a zpět . Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK.



Doprava: je realizována zájezdovými autokary s WC, audio - video okruhem. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: pátek
Odjezd z Ostravy v 17:30, nástupy po trase směr, Frýdek-Místek 18:00, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník n. Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno a Mikulov, transfer přes Rakousko.
2. den: sobota
Příjezd do přístavu Punta Sabbioni v ranních hodinách, plavba lodí do Benátek s průvodcem, výstup na náměstí Sv. Marka, odkud bude započata prohlídka nejznámějších pamětihodností s průvodcem, Dóžecí palác, basilika San Marco se všemi jejími poklady, Kampanila, Prokuratura, Museo Correr, Torre dell Orologio a most Rialto. Individuální program, karneval. V odpoledních hodinách v rámci CELODENNÍHO LODNÍHO LÍSTKU VÝLET NA OKOLNÍ OSTROVY - Muráno a Buráno. Ve večerních hodinách odjezd zpět lodí do Punta Sabbioni a odjezd autobusem zpět do ČR
3. den: neděle
Návrat do ČR přes den dle výstupních míst.